Säteilyturva-logo
Valikko

Yhdessä voimme saada muutoksen aikaan!

06.06.2022

Suomen Säteilyturva haluaa koota kaikki säteilystä ja säteilyvaikutuksista kiinnostuneet tahot saman katon alle. Haluatko olla mukana edistämässä terveellisempää elinympäristöä?

Suomen Säteilyturvayhdistyksen tavoitteena on tarjota oikeaa ja riittävää tietoa säteilyn vahingollisista vaikutuksista. Yhdessä voimme saada aikaan muutoksen, josta erityisesti lapset ja koko luonto hyötyvät. Onhan säteilyä koskevien raja-arvojen alentaminen ja langallisten verkkojen priorisointi mitä parhainta ihmisten ja luonnon suojelua.

Tuleva kampanja

Ensimmäinen kampanjamme on Säteilyvapaa koulu. Saavutettuamme yhdistykseemme 1000 jäsentä, käynnistämme asian tiimoilta kansalaisaloitteen. Haluamme, että kouluissa käytetään langallisia verkkoja tietokoneita ja tabletteja varten, langattoman WiFi- ja mobiiliverkon sijaan. Siihen asti voit vedota kouluun tai päiväkotiin tällä lomakkeella.

Tule mukaan auttamaan

Kiinnostaisiko auttaa yhdistyksen toiminnassa? Kerro halutessasi ajatuksiasi lähettämällä viestiä osoitteeseen posti [a] sust.fi. Odotamme yhteydenottoasi!

Kutsu muitakin mukaan

Onko ystäväsi tai sukulaisesi mahdollisesti kiinnostunut toiminnastamme? Kerro heille meistä esimerkiksi yhdistyksen esitteen avulla.

Haluatko tulla jäseneksi?

Voit hakea jäsenyyttä Sust.fi-sivustollamme välilehdellä ”Jäseneksi”. Liittymällä postituslistallemme saat meiltä ajankohtaista tietoa tulevista kansalaisaloitteista

Lämpimästi tervehtien

Suomen Säteilyturva ry – SuST

TavoitteemmeEsite jäsenilleVuosikertomus 2021Yhdistyksen säännöt